Obavljena prozivka na “Solilima”: Cilj je jasan – Telekom 1.CFL kroz baraž

Fudbalski klub Igalo 1929 startovao je sa pripremama pred start drugog dijela sezone Amplitudo 2.CFL.

Nakon obavljene press konferencije na kojoj su se medijima obratili predsjednik kluba Dejan Kulinović, sekretar kluba Miloš Bubanja i šef stručnog štaba Marko Vidojević i predočili plan i program rada, kao i prevashodni cilj, jasno je da u taboru Igaljana vlada velika euforija za ostvarenjem zacrtanog cilja, a to je plasman u Telekom 1.CFL kroz baraž.

Na prozivci su se obratili predsjednik kluba Dejan Kulinović, PR kluba Miloš Bubanja kao i šef stručnog štaba Marko Vidojević koji su poželjeli sreću igračima i prije svega zdravlja.

FOTO: FK IGALO

Stručni štab je predočio plan i program rada, a tokom priprema Igaljani će imati sedam kontrolnih utakmica od kojih je prva zakazana 30. januara protiv omladinske selekcije Iskre iz Danilovgrada.

Kompletne pripreme biće obavljene u Igalu, a seniorskom pogonu priključeno je i par talentovanih omladinaca koji će se kroz rad pokušati nametnuti prvom timu.Iz opravdanih razloga na prozivci fudbalera Igala 1929 nisu se pojavili Miloš Radunović, Miloš Perović, Petar Roganović, Nemanja Vlahović i Joon-Soo Lee.

FOTO: FK IGALO

Na današnjoj prozivci stiglo je i prvo pojačanje. Radi se o devetnaestogodišnjem napadaču Aleksi Marašu koji stiže iz redova Drezge iz Pipera. Klub je takođe dogovorio saradnju sa vezistom Nikolom Mitrovićem koji dolazi iz redova Željezničara iz Pančeva, a u karijeri je još nastupao za Radnički iz Niša i Tuzlu City.

U toku su pregovori sa još par pojačanja, a u narednim danima klub će pokušati i iste da realizuje.Klub je sporazumno raskinuo saradnju sa Markom Đukanovićem, Milivojem Mrdakom i Markom Dragašem, a na izlaznim vratima je i Stefan Dajević koji je slobodan u izboru nove sredine.Sve u svemu, lopta na “Solilima” se “zakotrljala”, a pred izabranicima Marka Vidojevića je veliki rad kako bi se što bolje pripremili pred start drugog dijela sezone Amplitudo 2.CFL.

IZVOR: FK IGALO

Radulović posjetio Dečić i Zetu

Lalošević: Ponosni smo na mlade sportiste koji dostojanstveno reprezentuju Crnu Goru širom Evrope i svijeta