Peruničić: Kao da se igrao rukomet, posebno se to odnosi na igrača broj 10 i Dobrića, koji su bili, najblaže rečeno, previše agresivni

Zoran Peruničić, trener Mornara, imao je mnogo primjedbi na račun suđenja (Saša Pukl, Sašo Petek i Josip Radojković) u porazu od Crvene zvezde 86:78.

“Moramo da čestitamo Zvezdi, ali ne možemo da se otmemo utisku da je u pitanju bila rukometna utakmica. Posebno se to odnosi na igrača broj 10 (Lazića) i Dobrića, koji su bili, najblaže rečeno, previše agresivni. To se tolerisalo. Njihov svaki ofanzivni skok bio je upitan, nije im se svirao nijedan faul. Mi jesmo pravili greške, dali smo im dosta otvorenih šuteva, posebno Lojdu…”, kazao je Peruničić.

Veliki problem Barana bile su i povrede Pulena i Jeremića, naglasio je Peruničić.

“Ostali smo bez Pulena, prilično rano, kasnije se povrijedio i Jeremić, a u ovakvoj agresivnoj igri skraćena rotacija je veliki problem”, kazao je on.

Saša Kosović, asistent Dejana Radonjića, kazao je da je u Baru ostvarena velika pobjeda.

“Svaka čast momcima, odigrali su timski. Kada igramo tako možemo da pobijedimo svaku ekipu u gostima u ABA ligi. Čestitam i igračima Mornara, imaju odličnu sezonu, predstavljaju ABA ligu sjajno na evropskoj sceni”, kazao je Kosović.

Sutjeska poražena u Boriku

Budućnost Voli osvojila memorijal “Ljubo Jovanović”