Trio za jače Igalo: Predstavljeni Pajović, Mitrović i Maraš

Na današnjoj press konferenciji održanoj u prostorijama Fudbalskog kluba Igalo 1929 predstavljena su tri pojačanja koja će u drugom dijelu sezone nositi dres Igala.

Portparol kluba Miloš Bubanja na samom početku konferencije za medije kazao je da je Uprava kluba odradila dobar posao oko prelaznog roka i time nadomjestila odlazak nekolicine igrača koji su sporazumno raskinuli ugovor.

Kao veliko pojačanje Bubanja je predstavio vezistu Nikolu Mitrovića koji je u prošlom dijelu sezone nastupao za Željezničar iz Pančeva, a u karijeri još nastupao za Radnički iz Niša i Tuzlu Siti iz Bosne i Hercegovine.

Drugo pojačanje je napadač Aleksa Maraš, talentovani devetnaestogodišnjak koji je već u prvom dijelu sezone kada je nastupao za Drezgu iz Pipera bio velika želja Igaljana, ali je tek od ovog dijela sezone “parafirao” i predstavljaće veliko pojačanje.

U karijeri je pored Drezge nastupao za Mladost iz Lješkopolja i omladinsku selekciju Budućnosti.I na kraju, treće pojačanje Igaljana je desni bek Lazar Pajović.

Doskorašnji član tivatskog Arsenala dogovorio je saradnju sa čelnicima Fudbalskog kluba Igalo 1929 i u ovom dijelu sezone će takođe i on predstavljati veliko pojačanje kako bi naš tim pokušao da ostvari zacrtani cilj.

Pajović je u karijeri još nastupao za ekipu Bokelja iz Kotora i Grbalj iz Radanovića.

Uprava kluba još nije zvanično završila prelazni rok i nada se da će u narednim danima realizovati još nekoliko pojačanja kako bi još više pojačala igrački kadar i probala da ostvari ono što svi priželjkujemo, a to je Telekom Prva liga Crne Gore.

Mijović: Poštujemo Virtus, poštujemo sebe

Đorđević: Igramo protiv tima koji ima ambicije da se vrati u Evroligu