Lalošević posjetio lokalnu kancelariju RYCO

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević posjetio je lokalnu kancelariju RYCO (Regional Youth Cooperation Office) u Podgorici.

„Jasan idejni cilj ovakvih i sličnih inicijativa jeste umrežavanje mladih, ne samo na nacionalnom, već i na regionalnom nivou. Samim tim saradnja mladih ljudi širom Balkana jeste nešto na čemu moramo aktivno raditi, jer jedino tako možemo stvoriti bolju i zdraviju budućnost našeg regiona“, ističe direktor Uprave za sport i mlade, gospodin Vasilije Lalošević.

U svijetlu ključnih spoljno-političkih prioriteta Crne Gore – pristupanja Evropskoj Uniji, Crna Gora nastavlja sa ispunjavanjem obaveza iz Berlinskog procesa, a jedna od njih se odnosi i na RYCO.

„Ponosan sam na činjenicu da tokom ove godine Crna Gora predsjedava Upravnim odborom RYCO-a. Tokom predsjedavanja organizovaćemo nekoliko različitih događaja u saradnji sa međunarodnim partnerima, u cilju daljeg jačanja i promocije regionalne saradnje mladih, kao do sada jednog od najvidljivijih rezultata Berlinskog procesa“, zaključuje Lalošević.

Andrija Vukčević prelazi u Rijeku?

Lekić i Arenhart odlaze iz Budućnosti