Budućnost Voli – Cedevita Olimpija: Za nastavak evropske priče

Košarkaši Budućnost Volija igraće večeras u Podgorici sa Cedevita Olimpijom utakmicu posljednjeg, šestog kola G grupe TOP 16 Eurokupa.

“Plavima” je za plasman u četvrtfiale neophodna je pobjeda od najmanje četiri poena razlike.

Cedevita Olimpija prvi međusobni duel u Ljubljani dobila je 74:71, a u Top 16 fazi ostvarila je tri pobjede i dva poraza.

“Cedevita je sjajna ekipa, jedna od najboljih u ABA ligi. U odličnoj je formi i sigurno je da nas čeka jako težak zadatak. Igramo i mi jako dobro, imamo svoje adute i očekujem dobar meč. Neka bolji pobijedi, a nadam se da ćemo to biti mi”, rekao je Dejan Milojević.

Jedan od tih aduta biće i kapiten Suad Šehović, koji je dugo jurio pravu formu nakon preležanog koronavirusa i čini se da je dostigao prepoznatljiv nivo igre.

“Utakmica koja odlučuje o direktnom plasmanu u četvrtfinale s te strane nosi težinu i pritisak. Cedevita je sjajna i u ABA ligi i u Evrokupu, moramo da učinimo sve da umanjimo njihove momente tranzicione igre i šutersko raspoloženje, kako bismo izborili pobjedu i plasirali se među osam najboljih “, naglasio je 34-godišnji Bjelopoljac.

Budućnost ima skor od dva trijumfa i tri poraza.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Bolji iz duela Budućnost Volija i Cedevita Olimpije u četvrtfinalu igraće protiv Monaka, koji sa klupe predvodi crnogorski trener Zvezdan Mitrović.

Koliko zarađuju vozači u Formuli 1: Hamilton najplaćeniji…

Kandidatima za Olimpijske i Paraolimpijske igre po dvije hiljade EUR