Crnogorske odbojkašice ponovo na okupu: Masoničić objavio spisak za kvalifikacije

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Nikola Masoničić objavio je spisak igračica na koje računa na kvalifikacionim turnirima za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je u kvalifikacionoj grupi D sa ekipama Slovačke, Finske i Kosova, a turniri će se održati u Podgorici i Nitri (Slovačka).

Prvi turnir kvalifikacija – koje bi Crnoj Gori mogle da donesu istorijski, prvi plasman na Evropski šampionat – održaće se od 7. do 9. maja u Podgorici, a drugi od 13. do 15. maja u Nitri (Slovačka).

Okupljanje je u ponedjeljak, 19. aprila, a dva dana ranije obaviće se ljekarski pregledi i PCR testiranja na koronavirus.

Evropsko prvenstvo za odbojkašice održaće se od 18. avgusta do 4. septembra u Beogradu (Srbija), Plovdivu (Bugarska), Zadru (Hrvatska) i Kluž-Napoki (Rumunija). Borbe za medalje biće u Beogradu. Osim domaćina i osam najuspješnijih selekcija sa EP 2019, mjesto na šampionatu Starog kontinenta imaće po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svih šest kvalifikacionih grupa.

Na spisku selektora Masoničića nalaze se:

Tehničari: Tamara Roganović, Evgenija Milivojević, Marija Šušić, Tijana Tvrdišić;

Primači servisa: Tatjana Bokan, Jelena Cvijović, Danijela Džaković, Milena Burzanović, Marija Tuševljak, Simona Petranović;

Korektori: Nikoleta Perović, Dijana Vuković, Nevena Vukčević;

Srednji blokeri: Ana Otašević, Marija Milović, Mina Dragović, Saška Đurović;

Libera: Melisa Cenović, Lana Labović.

Selektoru Masoničiću, pomagaće treneri Predrag Đonović, Marko Radusinović i Zlatko Ćaćić. Kondicioni trener je Vladan Mihailović, statističar je Đorđe Nahod, ljekar reprezentacije je prof.dr Miroslav Kezunović, a fizioterapeut Tanja Savović.

Pino u suzama: Uživala sam ovdje, želim da se zahvalim djevojkama i klubu na svemu

Ibrahimović dobija ulogu u filmu o Asteriksu i Obeliksu