“Sokolići” bolji od vršnjaka iz Sjeverne Makedonije

Kadetska reprezentacija Crne Gore savladala je Sjevernu Makedoniju rezultatom 4:1 u drugom prijateljskom duelu ovih ekipa.

Gosti su prvi stigli do vođstva, preko Eriona Šukua u 18. minutu, koji je bio precizan sa nekoliko metara nakon kornera.

Nešto manje od 15 minuta kasnije, ,,sokoli“ su uzvratili. Balša Barović dao je lijepu loptu za Balšu Vukotića, koji je snažnim i preciznim udarcem sa desetak metara iskosa matirao golmana gostiju.

U nastavku je viđena tvrđa igra, u kojoj je naša selekcija kontrolisala dešavanja na terenu. Preokret je kompletiran u 56. minutu, kada je Barović majstorskim udarcem sa ivice šesnaesterca zatresao mrežu Sjeverne Makedonije, čime je postavio konačan rezultat.

” Iako je vjetar bio remetilački faktor, željeli smo da kroz igru dolazimo do šansi. U prvom poluvremenu smo napravili par grešaka, zbog čega smo i primili gol. Kasnije smo vratili nakon lijepe akcije i gola Vukotića, dok smo u drugom poluvremenu bili bolji, pravili presing i, uz postignuti gol, imali još jednu šansu za ubjedljiviju pobjedu. Mogu biti zadovoljan ovim okupljanjem i utakmicama, mislim da smo napravili osnovu za naredni period, a svakako da ima prostora za napredak. Sigurno je da svako sljedeće okupljanje mora da bude bolje od prethodnog”, istakao je selektor Radovan Kavaja, kojem je ovo bila prva pobjeda na klupi kadetske reprezentacije Crne Gore

Ibrahimović dobija ulogu u filmu o Asteriksu i Obeliksu

Radičević pred meč sa Đerom: Želimo da popravimo utisak