Preminuo Gojko Vučinić

Trener golmana u muškoj i ženskoj rukometnoj reprezentaciji Gojko Vučinić preminuo je u 51. godini u španskom Eibaru, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG).

Proslavljeni crnogorski čuvar mreže krajem prošle godine operisan je u Španiji zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su ustanovljeni po povratku sa Evropskog prvenstva za rukometašice u Danskoj.

Od tada je vodio najvažniju životnu bitku, a „lavovi“ i „lavice“, kao i cjelokupna rukometna javnost, u više navrata slali su mu poruke podrške uz nadu da će uskoro ponovo biti pored terena kao neizostavni član stručnog štaba nacionalnog tima. 

“Njegovo plemenito srce, međutim, nije izdržalo… Kasno sinoć iz Eibara je stigla vijest koja je rastužila rukometnu Crnu Goru. Uspomenu na njegovu dobrotu i veliko srce, posvećenost porodici, prijateljima i svim saradnicima, iskrenost u svim životnim situacijama i predanost u poslu, vječno ćemo čuvati od zaborava. Rukometni savez Crne Gore upućuje najiskrenije saučešće porodici Vučinić”, saopšteno je iz RSCG-a.

Foto: RSCG

Podgorica na krilima Tomaševića i Koprivice slavila protiv Teoda

Đorđević: Nismo ispunili cilj