Pavićević nakon pobjede: Igrači su me iznenadili, odigrali smo sjajnu utakmicu

Mornar je pobjedom nad Budućnost Volijem 100:92 produžio nadu da može do plej-ofa.

Ukoliko narednog utorka u Laktašima savlada Igokeu, tim Mihaila Pavićevića će zauzeti 3. mjesto i u polufinalu gotovo sigurno izaći na megdan Podgoričanima.

“Veliki ulog je bio za obje ekipe. Crnogorski derbi uvijek nosi draž neizvjesnosti, a još je odlučivao Budućnosti o 1. mjestu, nama o produžetku nade za plej-of. Iznenadili su me moji igrači poslije perioda blijedih partija, kako smo odigrali, pogotovo poslije vođstva Budućnosti od 13 razlike. Vratili smo se i odigrali sjajnu utakmicu. Mnogo smo ovakvih mečeva odigrali ove sezone, ali nažalost i mnogo loših, zato smo i došli u ovu situaciju. Biće mi žao ako na kraju ne uspijemo da se plasiramo u plej-of, kao što mi je žao što smo direktno odlučivali o 1. mjestu, ali to je sport”, rekao je Mihailo Pavićević i dodao….

“I sad stojim iza izjave od prije tri mjeseca. Da Mornar nije bio baksuz da ostane bez Pulena i Vajtheda, budite sigurni da bi već sada bio prvi na kraju regularnog toka. To sam tada govorio na osnovu igre svog tima i kompletne atmosfere i upoređujući nas sa drugim ekipama. Isto sam tako priznao poslije povrede dvojice najboljih igrača da to više nije ista ekipa, vidite šta za nas znači povratak Pulena na nivo na kojem je bio. Uz njega se razigraju i ostali, to su uloge vođa timova. Pa Lejkersi bez Lebrona ne mogu nikoga da dobiju. Ta moja izajava da idemo na 1. mjesto nije bilo nikakvo hvalisanje, već čvrsto ubjeđenje da ćemo se sa takvom igrom boriti za to”, rekao je Pavićević.

Odbojkaši počeli pripreme, Bašić računa na 15 igrača Ćaćić i Ječmenica dolaze uskoro

Jovetić u formi, Monako slavio u Bordou