Trajković: Niko nije pobijedio, igra se 2. poluvrijeme

Studentski centar je stekao minimalnu prednost pred revanš polufinala ABA 2 lige, protov Mladosti iz Zemuna 86:85.

„Očekivali smo tešku utakmicu protiv ovakvog protivnika, koji igra tvrdo i ima odlične igrače. Uspjeli smo da se vratimo poslije minus 11, što je mnogo važno za nas, jer su ovo mogli oni da dobiju. Niko nije pobijedio, igra se 2. poluvrijeme”, istakao je Nenad Trajković.

Iskusni trener je svjestan na njegov tim može i mora da igra bolje u revanšu u ponedjeljak (15 časova).

„Moramo da igramo mnogo čvršće, jače i da imamo bolja rješenja u napadu. Ne smijemo da rješavamo napade poslije prve lopte, protok mora da bude mnogo bolji i mislim da ćemo uspjeti. Nismo igrali dobro, pobijedili smo i dobro je da je ovako, jer da je veća razlika možda bismo se i opustili. Ovo nije ništa, idemo dalje”, naglasio je Trajković.

Njegov kolega Dragan Jakovljević je istakao da je igračima Mladosti u završnici nedostajalo i svježine.

„Izuzetna takmičarska utakmica, pravi derbi dvije odlične ekipe. Igrali smo protiv prvog favorita, koji to ostaje. Nismo iskoristili dobru igru u 3. četvrtini, olako smo propustili dvije-tri kontre, kada je Studentski centar bio u krizi. U posljednjoj četvrtini smo napravili neoprostive greške u čuvanju Megija, koji je dao tri vezane trojke za manje od minut i 10, a dogovor je bio da ne smije da bude ni sekundu sam. Rival je tada dobio samopouzdanje”, rekao je Jakovljević.

“Studenti” sa +1 čekaju revanš polufinala protiv Mladosti

Mornar igra meč sezone, Luković: Ako dođemo do plej-ofa sve je moguće…