Bitka za Prvu ligu se nastavlja

Arsenal je porazom od Mornara 4:0 u derbiju 30. kola Amplitudo 2. CFL prepustio lidersko mjesto Baranima, mjesto koje direktno vodi u Prvu ligu naredne sezone.

Iz Tivatskog kluba, na šest kola do kraja, poručuju da se nisu odrekli liderske pozicije.

“Čestitke Mornaru na pobjedi ali mi nastvljamo da se borimo i idemo putem razvoja kluba koji je zacrtao Gaga Arsić, nastavili Kiko Bošković i Dejan Kandić. Mi ne možemo da pokleknemo jer u ekipi imamo skup najboljih momaka koje jedan klub može imati. I kada nije bilo novca i uslova oni su “ginuli” na terenu i bitka za prvu ligu se nastavlja. Uz realizaciju infrastrukturnih projekata Arsenal će igrati Prvu ligu! Platili smo u derbiju ceh podatku da nam je sedam igrača bilo od korone i da u rasporedu igranja, srijeda – nedjelja bez rotacije je ostavilo traga”, kazao je Goran Jovanović, trener FK Arsenal.

Osim problema sa koronom u igračkom pogonu, i sam je trener Jovanović morao zbog bolesti odsustvovati 20-tak dana.

“Da, izvukao sam se nakon teške bolesti i blokade nervnog sistema usljed dijabetesa i pogrešno primljene terapije. Brane Uljarević i Aleksandar Brajić su u mom odsustvu radili sa ekipom, i zahvalan sam im baš kao i klubu, ali i upravi Bokelja na čelu sa doktorom Davorom Kumburovićem i Dejom Ognjanovićem. Naravno i Mornaru i treneru Bubanji, kao i ostalim klubovima na podršci. Zahvalnost dugujem i osoblju u Domu zdravlja Tivat, bolnicama u Baru, Kotoru i Bijelom Polju”, zahvalio se Jovanović. 

Dominacija stonotenisera hercegnovskog kluba Novi

Obrt: Serhio Ramos ostaje u Realu