Glavni grad će pomoći fudbalske drugoligaške i trećeligaške klubove iz Podgorice

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, danas je upriličio prijem za drugoligaške i trećeligaške klubove iz Podgorice i tim povodom najavio podršku Glavnog grada ovim klubovima kako bi lakše prevazišli trenutne probleme. Sastanku su prisutvovali predsatvnici FK Kom, FK Drezga, FK Zabjelo, FK Rribnica, FK Crvena stijena, FK Karioke, FK Adria  i FK Mladost Donja Gorica.

Na sastanku je konstatovano da će Glavni grad, pored finansijske podrške, dodatno animirati i biznis zajednicu, kao i uspješne preduzetnike i ljubitelje fudbala, da u narednom periodu u skladu sa mogućnostima pomognu našim klubovima. 

Foto: Glavni grad

Gradonačelnik je pozvao klubove da prate i prijave se na konkurs za sufinansiranje programa sportskih organizacija koji se svake godine raspisuje u januaru, a za koji nije bilo većeg interesovanja u prethodnom periodu od strane ovih klubova. 

Predstavnici klubova su zahvalili na dosadašnjoj podršci i razumijevanju, te da je podrška Glavnog grada za njih veoma bitna, jer dolazi u vrijeme kada je najpotrebnija, imajući u vidu situaciju u kojoj se svi nalazimo i da se nadaju boljim danima. 

Ivanović i Simonović u idealnoj petorci ABA lige

Gojko Vučinić je svoju dobrotu prenosio na druge