Milojević: Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo da popravimo

Foto: ABA liga

Drugi od dva meča između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u utorak u Beogradu. Nakon poraza u prvoj utakmici finalne serije ABA lige, košarkaši Budućnost Volija se okreću drugoj.

Trener „plavih” Dejan Milojević je kazao da njegova ekipa treba mnogo da popravi u odnosu na prvu utakmicu.

„Iako smo veći dio utakmice bili konkurentni i imali posjed za izjednačenje nismo bili dovoljno čvrsti. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo sjutra da popravimo. Moramo da iskontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da napravimo brejk u Beogradu”, kazao je Milojević.

Plejmejker Džastin Kobs je poručio da očekuje agresivnu utakmicu.

„Očekujem da će biti jako agresivni. Naš odgovor na tu agresivnost treba da bude bolja preciznost u napadu i da protivnicima ne dozvolimo drugi šut u napadu. Moramo da ih dobro zagradimo, jer su agresivni u skoku”, rekao je Kobs.

On je dodao da mu nije smetala atmosfera koju su pravili navijači Crvene zvezde na prvoj utakmici.

„Za mene je bilo uzbudljivo. Nadam se da će doći više navijača, jer je to više energije. Ne zanima me o čemu pričaju i pjevaju, jer nam daju volju za borbom”, kazao je Kobs.

Njegov saigrač Amedeo dela Vale smatra da u drugoj utakmici moraju biti spremni za borbu.

„Imali smo problem sa skokovima, pa ćemo pokušati to da popravimo. Pokušaćemo da budemo jednaki u energiji i fizičkoj snazi i kontrolisaćemo skokove”, naveo je Dela Vale.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Studentski centar i Mornar u četvrtak za polufinale Kupa

Radonjić: Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet