OSCG potpisao ugovor o sponzorstvu sa Elektroprivredom Crne Gore

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković i izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore Nikola Rovčanin potpisali su ugovor o sponzorstvu za ovu godinu.

Rovčanin je čestitao Pajkoviću plasman odbojkaša na Evropsko prvenstvo i poželio im da ostvare vrhunski rezultat.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što u ime najveće državne kompanije, Elektroprivrede Crne Gore, danas potpisujemo ugovor o sponzorstvu Odbojkaškom savezu Crne Gore. Koristim ovu priliku da vam čestitam na velikom uspehu – plasmanu na Evropsko prvenstvo, u nadi da ćete osvojiti medalju i obradovati i državu i građane i sve nas koji smo sponzori i koji stojimo iza ovog vašeg sportskog projekta i u narednom periodu. Elektroprivreda Crne Gore na ovaj način pokazuje društvenu odgovornost, pokazivala je i ranije, a pokazivaće i u budućnosti. Uvijek ćemo biti oslonac i pružena ruka, kako drugim sportskim kolektivima, tako evo sada i Odbojkaškom savezu Crne Gore. Definitivno očekujemo da ćete ova značajna sredstva utrošiti na najbolji mogući način, za podizanje vaše sportske infrastrukture, sportskog duha vidim da ne nedostaje, tako da očekujemo velike rezultate na radost i nas sponzora i građana. Želim vam svu sreću”, rekao je Rovčanin.

Jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u Crnoj Gori i ranije je pomagala OSCG, a predsjednik Saveza poželio je da se ta saradnja nastavi još dugo i na obostrano zadovoljstvo.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo što Odbojkaški savez Crne Gore danas potpisuje ugovor o saradnji sa jednim od najznačajnijih privrednih subjekata u državi, Elektroprivredom Crne Gore. Drago mi je što je takva kompanija prepoznala da naši odbojkaši i odbojkašice zaslužuju da im se pomogne, da se stane uz njih, te da je Odbojkaški savez Crne Gore partner za kojeg u svakom trenutku mogu da kažu da se ponose što zajedno idu u nove pobjede, u nove uspjehe. Ovo nije prvi put da Elektroprivreda staje uz nas, a siguran sam da će naši sportisti i Savez kao organizacija učiniti sve da ta saradnja traje još dugo, na obostrano zadovoljstvo”, kazao je predsjednik OSCG Pajković.

Foto: odbojka.me

Vukotić saopštio spisak za Luksemburg

Juniorke počele pripreme za Evropsko prvenstvo u Sloveniji