Mulalić uoči finala: Nećemo izaći na teren da raspalimo roštilj i jedemo ćevape

Foto: Facebook

Dečić u nedjelju igra utakmicu vijeka – najvažniju i najveću u istoriji kluba.

Nakon senzacionalne sezone i plasmana na evropsku scenu, završnica je najljepša moguća – finale Kupa Crne Gore, protiv Budućnosti.

“Sama po sebi ova utakmica je trofej. Svaka čast mojim momcima, niko se nije nadao da ćemo uraditi to što smo, ali kada radiš i vjeruješ, kada te klub prati, onda se dogodi ovako nešto. Sa druge strane, čestitke Budućnosti, mom kolegi, igračima – znam kako je teško imati rezultate u kontinuitetu. Neću reći da smo svi bili smiješni za njih, ali njima – svaka čast. Međutim, nećemo izaći u finale da raspalimo roštilj i jedemo ćevape. Pokušaćemo da im smetamo, da nešto napravimo, za šta će biti dovoljno – vidjećemo. Mi ćemo sve uraditi da uspijemo, ali ne pitamo se samo mi”, kazao je trener Edis Mulalić.

Dečić je dva puta ove sezone ostvario pozitivan rezultat protiv šampiona – na startu sezone slavio je 2:0, zatim igrao 2:2 pod Goricom, da bi Budućnost u posljednja dva meča bila sigurna (4:0 u Tuzima, 2:0 kod kuće).

“Neću da potcijenjujem pobjedu mog tima na startu, ali oni su ušli možda sa utiskom da će lako, a imali su evropsku utakmicu pred njima. Mi smo bili maksimalno motivisani i tako je krenuo meč. Dva-tri mjeseca kasnije, sve je drugačije izgledalo, ali našu najbolju utakmicu smo odigrali baš protiv Budućnosti, igrali smo 2:2, bio je to meč u evropskom stilu”, kazao je Mulalić.

https://sportski.me/2021/05/29/milinkovic-na-nama-je-malo-veci-pritisak-zbog-rezultata-koje-smo-imali-rekorda-koje-smo-oborili/

Foto: Facebook

Mehmedović u idealnom timu Lige šampiona

Željezničar bolji zahvaljuću iskustvu i sudijama