Trebjesa najbolja na turniru “Mini trofej Trebjese”

U organizaciji RK Trebjesa održan je drugi po redu međunarodni rukomeni turnir “MINI TROFEJ TREBJESE” koji se igrao u dvije uzrasne kategorije.

U konkurenciji 2010. godišta učestvovalo je šest ekipa Leotar iz Trebinja, Jedinstvo iz Bijelog Polja, RK Stars, RK Partizan i dvije selekcije RK Trebjesa.

U takmičenju po grupama najviše su pokazale ekipe Trebjese i Starsa koji su odigrali odlično finale a uspješnija je bila ekipa Trebjese koja je slavila 9:8.

U utakmici za treće mjesto RK Trebjesa II savladala je ekipu RK Partizan sa 11:6.

Dodjeljene su individualne nagrade. Najbolji igrač turnira je Vasilisa Savić iz RK Trebjesa, najbolji strijelac je Anja Božović iz RK Stars, dok je njena klupska saigračica Iva Ljiljanić najbolji odbrambeni igrač.

Najviše asistencija imala je Anastasija Djukanović iz RK Partizan.

Najviše na golu pokazala je Mia Šćepanović iz ŽRK Jedinstvo dok je najmlađi učesnik Elmina Bećirović iz ŽRK Jedinstvo.

Organizovano je i takmičenju u jačini šuta, a u ovoj kategoriji je slavila Vasilisa Savić iz RK Trebjesa koja je od našeg novog sponzora SIBERIAN WELNESSA dobila prigodan poklon.

Foto: RK Trebjesa

U kategoriji djevojčica 2008. godišta nastupile su četiri ekipe.

Pored domaćina turnir je okupio ekipe Leotara, Jedinstva i gradskog rivala Nikšića.

U polufinalnim duelima Trebjesa je savladala Jedinstvo sa 18:4, ,dok je Leotar bio  uspješniji od ekipe ŽRK Nikšič 22:4.

U utakmici za treće mjesto ekipa Jedinstva savladala je ekipu Nikšića 17:1, dok je Trebjesa u finalu savladala ekipu Leotara sa 20:3. 

Za najboljeg igrača proglašena je Anđelina Orbović iz RK Trebjesa dok je njena saigračica Maša Dubljević najbolja golmanka turnira. Najviše u odbrani pokazala je Mirela Hasanović iz ŽRK Jedinstvo dok je najbolji srijelac Mia Spasić iz ŽRK Leotar.

Organizovano je i takmičenju u jačini šuta, Amina Alić iz ŽRK Jedinstvo  koja je od našeg novog sponzora SIBERIAN WELNESSA dobila prigodan poklon.

Veliku zahvlanost dugujemo svim ekipama na dolasku i uspješno završenom turniru.

Posebna zahvlanost ide i našim sponzorima i prijateljima kluba  Podravka Crna Gora, Siberan Welness, Sportski centar Nikšić , Gala voda  dok su svi učesnici uživali u proizvodima pekare “Kod Olje”.

Koprivica pred Iskru: Maksimalnim pristupom do pozitivnog rezultata

U Primorju zadovoljni sezonom, najavljuju prva pojačanja