Igalo dočekuje Iskru: Šansa koja se ne propušta

Foto: FK Igalo

Pred fudbalerima Igala 1929 je kvalifikacionih 90 minuta, šansa koja se ne propušta.

“Plavo bijeli” u revanš meču baraža za popunu Telekom 1. CFL dočekuju na “Solilima” Iskru od koje su u prvom duelu poraženi sa podnošljivih (2:1).

Kapiten Milo Đurković ističe da je ovo istorijski trenutak…

“Cijela sezona koja je iza nas stala je u narednih 90 minuta. Nadamo se da će fortuna biti na našoj strani i da ćemo ostvariti zacrtani cilj i siguran sam da ćemo ostaviti posljednji atom snage na terenu”, rekao je Đurković.

Put do konačnog cilja ipak neće biti lak…

“čeka nas teška utakmica prije svega, ali se nadamo da ćemo izvući pozitivan rezultat i slaviti uz pomoć publike koja se sigurno uželjela gledanja fudbala sa tribina. Ko god da istrči na teren ima obavezu prije svega zbog generacija koje su za nama da da svoj maksimum i da se odužimo našem gradu i ljudima koji će doći sjutra da nas podrže. Vjerujmo svi zajedno i budite naš 12 igrač kao i uvjek”, rekao je Đurković.

Kapiten je pozvao publiku da, u mjeri dozvoljenog, dođe na “Solila” i pomogne timu da dođe do pobjede i Telekom 1. CFL lige.

“Dođite da se svi zajedno radujemo istorijskom uspjehu našeg kluba i nadam se da ću se ovom utakmicom u najljepšem dresu sa uspjehom oprostiti od aktivnog igranja fudbala”, ističe Đurković.

Meč na “Solilima” počinje u 17 časova i 30 minuta, uz prenos na MNE Sport TV.

Foto: FK Igalo 1929

Kavrtararu pol u Kataloniji

Košarkašice Crne Gore rutinski do pobjede nad BiH