Oglasila se Sutjeska: Hvala Radoviću na doprinosu, želimo mu puno uspjeha

Foto: FK Sutjeska

Fudbalski klub Sutjeska zahvalio se dosadašnjem treneru, Miljanu Radoviću na saradnji u prethodnoj sezoni, istakavši da je na sjednici novoimenovanog Upravnog odbora odlučeno da ista ne bude nastavljena.

Radović je na klupu Nikšićana sjeo u novembru prošle godine, kada je Dragan Radojičić dobio otkaz posle poraza od Jezera u Nikšiću. Borba za titulu bila je nedostižna, Budućnost na prvom mjestu neuhvatljiva i Radović je pred sebe postavio realan cilj – osvajanje drugog mjesta i izlazak u Evropu, što je na kraju i ispunio.

Radovića će na klupi naslijediti Milija Savović, koji je u prošloj sezoni vodio Jezero.

“Dosadašnjem šefu stručnog štaba Miljanu Radoviću ugovor je istekao na kraju sezone. Na sjednici novoimenovanog Upravnog odbora FK Sutjeska odlučeno je da se saradnja sa Radovićem ne nastavi naredne takmičarske sezone. Miljanu Radoviću se zahvaljujemo na doprinosu koji je, zajedno sa svojim saradnicima, dao kako bi se ekipa konsolidovala, i nakon lošeg starta sezone, završila na drugom mjestu na tabeli Telekom 1. CFL i ostvarila plasman u Ligu konferencija. Želimo mu puno uspjeha u daljoj profesionalnoj karijeri”, saopšteno je iz kluba.

Foto: FK Sutjeska

Peković napustio Podgoricu

Povratak Nedovića u Petrovac