Održano takmičenje za studente na avanturističkim stazama Gorice

U organizaciji Studentskog sportskog Saveza Crne Gore juče je u Avanturističkom parku Gorica organizovano takmičenje studenata u prolazu avanturističkim stazama. Cilj takmičenja bilo je promovisanje sportsko-rekreativnih aktivnosti na lokaciji Gorice, koja nudi sve prirodne i logističke uslove za sport i rekreaciju.

Takmičenje je organizovano u ekipnoj konkurenciji a učestvovalo je ukupno 36 studenata podijeljenih u 9 ekipa.

Foto: SSSCG

Najbolje vještine za prolazak dvije staze pokazala je ekipa studenata Policijske akademije (Miloš Samardžić, Vukašin Vujović, Nikola Tomašević, Marko Tomašević) koja je zahtjevne prepreke savladala za najkraće vrijeme. Drugo mjesto osvojila je ekipa sa Prirodno-matematičkog fakulteta (Vojislav Đilas, Strahinja Đilas, Danilo Marković, Ognjen Šubarić) dok je treće mjesto osvojila ekipa sastavljena od tri studenta Pravnog i jednog studenta Ekonomskog fakulteta (Aleksandar Nikolić, Nemanja Bulatović, Jelena Đukić, Boško Vojinović). Na kraju su najboljima uručene medalje i prigodni pokloni Avanturističkog parka.

Foto: SSSCG

Bila je ovo još jedna u nizu junskih aktivnosti Studentskog sportskog saveza. Prethodna dva vikenda realizovane su dvije netakmičarske aktivnosti, pješačke rute pod nazivom “Upoznaj Crnu Goru” za oko 200 studenata, koji su obišli Kotorske bedeme i Zabojsko jezero a obzirom da se bliži kraj semestra, rutu ćemo završiti narednog vikenda kada ćemo realizovati još jednu planinarsku turu na sjeveru Crne Gore za 100 studenata.

Prijateljski meč: Sutjeska remizirala sa Zlatiborom

Startuje nova 3×3 Montenegro sezona