Nedović trener Budućnosti

Foto: FK Iskra

Aleksandar Nedović novi je trener Budućnosti.

Budućnost je obavijestila javnost da se sporazumno i prijateljski rastala sa šefom stručnog štaba Mladenom Milinkovićem i njegovim pomoćnikom Andrijom Delibašićem.

„Milinković je za nepune dvije godine sa našim klubom osvojio tri trofeja (dvije titule, jedan Kup), dok je Delibašić kao pomoćnik za nepune tri godine učestvovao u osvajanju četiri pehara (dvije titule, dva Kupa) – te lijepe stvari ne može da ospori ni bolan oproštaj od Evrope”.

„Na sastanku unutar kluba je odlučeno da novi trener ‘plavih’ bude Aleksandar Nedović, koji će sa svojim pomoćnikom Miletom Radulovićem preuzeti ekipu u ponedjeljak. Takođe, na sastanku koji je održan večeras u prostorijama kluba, rebalansom budžeta je smanjena plata jednom dijelu igrača”.

„Budućnost sjutra od 20 časova igra protiv Mornara pod Goricom u okviru 2. kola domaćeg šampionata, a ekipu će voditi kondicioni trener Nikola Vukčević i trener golmana Božidar Vuksanović”.

„Na kraju, klub i predsjednik Veselin Mijač se još jednom zahvaljuju Milinkoviću i Delibašiću na predanom radu, istorijskom uspjehu osvajanjem duple krune prethodne sezone i svim mogućim rekordima i želi im sve najbolje u nastavku karijere”, piše na sajtu osvajača duple krune.

Furtula: Bio sam motivisan, organizacija i logistika u mojim pripremama nije postojala

CFL 2 kolo: Budućnost dočekuje Mornar, Petrovac na “DG areni”