Crnogorski odbojkaši na prijemu kod predsjednika Opštine Pljevlja

Boravak odbojkaške reprezentacije Crne Gore u Pljevljima polako se bliži kraju, a da im ionako lijep ciklus (iako najzahtjevniji kada su treninzi u pitanju) ostane u još ljepšoj uspomeni, potrudila se Opština Pljevlja, tačnije predsjednik Igor Golubović.

Naime, predsjednik je danas priredio svečani ručak za reprezentativce, stručni štab i rukovodstvo Odbojkaškog saveza Crne Gore i poželio im uspjeh na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Foto: OSCG

“Imali smo čast da vas ugostimo, kao što smo to uradili prije dvije godine, a nadam se da ćemo vam i ubuduće biti dobri domaćini. U Pljevljima ste uvijek dobrodošli, u Pljevljima ćete uvijek imati dobrog domaćina i partnera. Hvala vam što ste izabrali Pljevlja da se pripremate, želimo vam svako dobro u sportu i u životu, i naravno da se sa Evropskog prvenstva vratite makar sa jednom, a možda i sa dvije pobjede”, kazao je gradonačelnik Pljevalja Igor Golubović.

Foto: OSCG

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković zahvalio je predsjedniku opštine Pljevlja na gostoprimstvu i u ime OSCG predao mu prigodan poklon.  Osim Pajkovića, prisustvovao je i član Upravnog odbora OSCG Nenad Vujanović.


Reprezentacija u Pljevljima ostaje do 6. avgusta, kada se pripreme nastavljaju u Podgorici. Od 19. do 22. avgusta zakazan je turnir u Makedoniji, a od 22. do 27. avgusta puleni Veljka Bašića imaće u Podgorici sparing treninge i utakmice sa Aluron Virtu Zawiercie, poljskom ekipom koju vodi naš trener Igor Kolaković i njegov pomoćnik Srđan Popović.

Foto: OSCG

Prvu utakmicu u grupi B na Evropskom prvenstvu Crna Gora igra 3. septembra od 17.15 časova protiv Bugarske. Ostali rivali naše reprezentacije su Slovenija (4. septembar, 16 časova), Italija (5. septembar, 19 časova), Češka (7. septembar, 19 časova) i Bjelorusija (8. septembar, 19 časova). Sve utakmice grupe B igraju se u češkom gradu Ostravi.

Foto: OSCG

Podgorica od četvrtka domaćin Evropskog prvenstva za kadetkinje

Sutjeska i naredne sezone u ABA 2 ligi