Humani čin sazdan od ljubavi – Donacija porodilištu u Meljinama

Sportska kladionica Meridian donirala je neophodnu opremu za buduće naraštaje porodilištu u Meljinama. Za iskazanu humanost i dobročinstvo, Opšta bolnica u Meljinama uručila je zahvalnicu prestižnoj kompaniji.

Meridian je u cilju podizanja svijesti o empatiji i pomoći svima kojima je potrebna, pokrenuo akciju humanitarni tiket u toku trajanja EURO2020. Naime, u emisiji koja se emitovala na Meridianbet_me Youtube kanalu, poznati crnogorski trener Brano Milačić sastavljao je humanitarni tiket, na koji u slučaju dobitka Meridian dodaje još jednu nulu na iznos dobitka i cjelokupni iznos donira u humanitarne svrhe.

Tiket je nazalost bio gubitan, ali je sportska kladionica Meridian odlučila da ipak iznos od 1,000€, koliko bi iznosila vrijednost tiketa nakon dodate 0 na dobitak, donira. Ovog puta vrijedna donacija je namijenjena porodilištu Opšte bolnice u Meljinama.

U Meridianu smatraju da je jako bitno da se, u ovim teškim trenutcima izazvanim pandemijom COVID, pomoć pruži svima u društvu, od najstarijih do najmlađih i pozivaju da se više ljudi uključi u slične akcije.

Tiket koji je sastavila legendarna ekipa iz podcast-a je gubitan, ali je društveno odgovorna kompanija Meridianbet porodilištu Opšte bolnice u Meljinama izručila donaciju vrijednu 1 000eur.

„Donacijama njegujemo ljudski kodeks i vrijednosti čovjekoljublja. Predivan je osjećaj u grudima zbog ove donacija – vrijedi više od svih novčanih sredstava“ – istakli su iz kompanije za priređivanje igara na sreću.

Pređašnji dobitak sa tiketa, kompanija Meridianbet je uvećao 10 puta i donirao u humanitarne svrhe.

Odjeljenju ginekologije opšte bolnice u Kotoru donirana je oprema koja im je u ovom trenutku bila neophodna.

Drugi dio donacije – JU Komanski most u Podgorici obezbijeđena su neophodna sredstva za djecu u ovom zavodu.

Meridianbet kompanija poziva sve da makar slanjem poruke sa sadrzinom 1 na broj 14543 pomognu fondaciju Budi human i doprinesu liječenju djece.

Za najnovije sportske vijesti, aktuelna dešavanja u svijetu najatraktivnijih sportova pratite samo na Meridianbet Sport portalu.

Foto: Meridian

Durent vodio SAD do zlata u Tokiju

Dečić doveo nekadašnjeg fudbalera Partizana