Oglasio se Ronaldo: Ne poštuju me…

Foto: FC Juventus

Real Madrid, Mančester siti, PSŽ – mediji ovih dana ove ekipe dovode u vezu sa Kristijanom Ronaldom.

Pisalo se da će PSŽ naredne sezone pokušati da dovede Portugalca kada mu istekne ugovor sa Juventusom, a danas su italijanski mediji plasirali informaciju da se Portugalac, preko menadžera Žorža Mendeša, nudi Mančester sitiju.

Oglasili su se i španski mediji, koji su plasirali informaciju da trener Reala, Karlo Anćeloti planira da vrati Ronalda u Madrid. Italijanski stručnjak je brzo tu informaciju demantovao.

A večeras se oglasio i Kristijano Ronaldo. Demantovao je sve glasine i prilično se naljutio na pisanje medija.

„Svi koji me poznaju znaju koliko sam fokusiran na ono što radim. Manje priče, više akcije, to je uvijek bio moto kojim sam se vodio tokom karijere. Ali, u svjetlu svega onoga što se priča i piše u posljednje vrijeme, moram da iznesem svoj stav. Sa veoma malo poštovanja za mene, kao čovjeka i igrača, neozbiljno se priča u medijima o mojoj budućnosti i to je ružno i prema svim klubovima i igračima koji se pominju”, počeo je Ronaldo izlaganje.

“Moja priča u Real Madridu je ispričana. Postoje i dokazi. Tu su, u riječima i brojevima, u trofejima i titulama, u rekordima i naslovima u medijima. Možete ih vidjeti u muzeju na “Santijago Bernabeu” stadionu i pronaći u uspomenama svakog navijača. Uz sve to, pamtim tih devet godina kao period tokom koga sam imao vezu i duboko poštovanje prema svima koje sam zadržao do danas i koje ću uvijek cijeniti. Znam da će me istinski navijači Reala čuvati u svojim srcima kao što i ja njih čuvam u svom. Kao i u ovoj posljednjoj epizodi u Španiji, bilo je i ranije priča koje su me povezivale sa raznim klubovima u raznim ligama, a niko nije ni pokušao da provjeri da li je išta od toga istina. Odlučio sam da ne ćutim jer ne želim da dozvolim ljudima da se igraju mojim imenom. Ostajem koncentrisan na svoju karijeru i svoj posao, posvećen i spreman za sve izazove koji dolaze. Sve ostalo? Sve ostalo je samo prazna priča“, napisao je Ronaldo.

Ronaldo je od 2018. godine igrač Juventusa, a ugovor sa ekipom iz Torina ističe mu sljedećeg ljeta.

Foto: FC Juventus

Bajernu Superkup Njemačke

Zaradio 4.500e u jednom danu!