Savović: Dečić nam je u ovom trenutku, uz Budućnost najveći rival

Foto: Sutjeska

Lider Sutjeska u derbiju 6. kola sjutra od 20 sati pred kamerama Javnog servisa na Tuškom polju gostuje Dečiću.

U taboru Nikšićana, koji imaju maksimalan učinak od 15 bodova u pet utakmica, ne kriju da ih očekuje neugodno gostovanje.

“Bio bi najbolji mogući način da pobjedom završimo ovaj krug. Nakon tih evrospkih utakmica, ušli smo u ciklus nedjelja – nedjelja, iskoristili sve snage, kvalitet volju i želju. Uvijek imamo 20 rspoloženih igrača i nema umora u ekipi”, kazao Milija Savović, trener Sutjeske.

On se osvrnuo i na kvalitet rivala.

“Dečić nam je u ovom trenutku, uz Budućnost najveći rival. Oni su dosta uložili i jasno postavili visoke ciljeve. Zato se sa pravom može reći da nas očekuje derbi. U odnosu an start jači su za Draška Božovića, prošle sezoen najboljeg igrača lige, a o kvalitetu Vuljaja, Rudovića.., ne treba trošiti riječi”, nije štedio riječi hvale Savovićo rivalu.

Najbolji strijelac Sutjeske Božo Marković takođe respektuje Tuzane.

“Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca koje su uklopili u odličan tim. Jači su nego prošle godine, iako su imali sjajnu sezonu. Teren nije u Tuzima baš u najboljem stanju, ali znamo da moramo dati 100 odsto mogućnosti, jer bi nam značilo da sa maksimalnim učinkom pođemo na 15-dnevnu pauzu”, zaključio je Marković.

Foto: FK Sutjeska

Iskra se vratila pobjedama

Studentski centar bolji od Budućnosti, 18 poena Flečera Megija