OK Mornar stvara tim za budućnost: Barani doveli Dragana Stojanovića

Foto: OK Mornar

Odbojkaški klub Mornar polako sklapa tim za novu sezonu.

Novo lice u gradu pod Rumijom je Dragan Stojanović koji u Mornar dolazi iz Sutjeske.

Dragan ima 19 godina, jedan je od darovitih igrača u svom uzrastu, član je juniorske selekcije naše zemlje, a u Baru će se pridružiti svom bratu Vladanu.

Trener odbojkaša Mornara Ivan Dobrković zadovoljan je prelaznim rokom.

“Sa potpisom Dragana Stojanovica jednog od najtalentovanijih odbojkaša u svojoj generacijii kao klub smo pokrili poziciju primača u narednim godinama i nadamo se da će i on sa svojim napretkom pomoći ekipi da i u narednim sezonama ostane u vrhu  crnogorske odbojke a sa dobrim igrama da ce zaslužiti poziv u reprezentativne selekcije”, kazao je Dobrković za Sportski.me.

Tim nije pretprpio velike promjene, tako da će Dobrković na raspolaganju imati dobro poznata lica.

“Što se tiče ostatka rostera za sljedeću sezonu ekipa će ostati kompletna sa izuzetkom odlaska Stefana Radevića koji je potpisao za Budućnost. Iz Mediterana se u redove Mornara vraća Nikola Radević koji igra na poziciji libera, tako da će pojačati konkurenciju na toj poziciji i nadamo se i njegovim dobrim igrama”, naglasio je Dobrković.

Foto: OK Mornar

Primarni cilj u novoj sezoni je napraviti korak više u odnosu na prethodnu…

“Mornar kao jedan od najstarijih odbojkaških kolektiva na ovim prostorima nastavlja sa rastom i svake godine se trudimo da idemo stepenicu više kako organizaciono tako i na igračkom planu. Očekuju nas pripremne utakmice kako bi ekipa spremna dočekala početak prvenstva”, zaključio je Dobrković.

Perišić objavio spisak za dvomeč sa Republikom Irskom

Šampion u krizi: Budućnost izgubila od Jezera