Kladjenje nikad lakše – Pozovi agenta i uplati svoj depozit!

Vrhunski fudbal u punom gasu – Uplati putem Agenta, kladi se na Ligu šampiona, osvoji najbolji Lap top, sat + bonusi iznenađenja.

Sportska kladionica Meridian ti nudi opciju uplate putem Agenata – beskontaktno, sigurno i potpuno bezbjedno! A na to i pregršt vrijednih poklona.

Svakog vikenda dobijaš šansu da osvojiš 10eur bonusa, svakog ponedeljka skupocjeni sat a glavni poklon je LAP TOP HP – Pozovi 067 591 872, uplati putem Meridianbet Agenata na željenoj lokaciji i u vrijeme koje tebi odgovara!

Ne brinite – Meridianbet Agenti su obazrivi zbog trenutne epidemiološke situacije i opremljeni su svim propratnim i potrebnim sredstvima kako ne bi postojala ni najmanja šansa za širenje zaraze.

Registruj se bez promo koda na meridianbet.me. Osvoji bonus dobrodošlice – bez uslova, automatski na vaš račun – 10eur bonusa i 300 besplatnih spinova.

Online kladjenje u sportskoj kladionici Meridian je sigurica!

Regionalni lider u proizvodnji igara na sreću ti poklanja svakog vikenda po 10eur bonusa, ponedeljkom Xiaomi Mi Watch Lite, dok 11.10. najbolji Lap Top – samo okreni broj 067 591 872!

Pored bonusa dobrodošlice, sportska kladionica Meridian nudi robne poklone i niz drugih bonusa koji će upotpuniti vaše iskustvo u online klađenju – casino cashback, money back, bonusi(freebet), bonusi na osnovu promocija I još mnogo povoljnosti.

Zaprati oficijalnu Instagram i Facebook stranicu Meridianpay i učesvuj u mnogim nagradnim igrama i Meridianbet izazovima – @meridianpay_cg

Prva pobjeda za Mijovića i Slask

Šest država želi da zajedno organizuje Eurobasket 2025.