Jadran poražen od OSC-a u posljednjem meču na turniru Podgorici

Foto: Krsto Vulović

Vaterpolisti Jadrana poraženi su od mađarskog OSC-a 12:9 u posljednjem meču prve runde kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.

Nakon početnog gola Mađara, Jadran je bio bolji i vodio tokom čitavog prvog poluvremena, ali su do odlaska na pauzu vaterpolisti OSC-a uspjeli da izjednače – 6:6.

Gol Mađara za izjednačenje bio je početak serije, koja je nastavljena u drugom dijelu – ekipa iz Budimpešte je povela 7:6 , prednost održavala do kraja, upisala šestu pobjedu i zadržala maksimalan učinak na turniru.

Najeifkasniji kod Jadrana bio je Danilo Radović sa pet pogodaka. Po jedan gol postigli su Uroš Vučurović, Jovan Vujović, Martin Gardašević i Vasilije Radović.

Kod OSC-a četiri gola Pala Vigvarija.

Jadran je ranije obezbijedio plasman u drugu rundu kvalifikacija, a turnir u Podgorici završava na 3. mjestu sa četiri pobjede i dva poraza.

“Ispunili smo cilj. Možemo biti prezadovoljni, odlično smo se pokazali, mlada ekipa je parirala najboljim klubovima u Evropi. Treba samo da nastavimo ovako, da nižemo pobjede i postanemo bolji igrači”, kazao je nakon meča Vasilije Radović.

Foto: Krsto Vulović

APLAUZ ZA REKORDERA I MILIONERA! Meridian online kazino isplatio ISTORIJSKI DŽEKPOT

Prašović: Mislim da sam razočarao navijače, veliko iskustvo, vratiću se jači