Pavićević: Vrijeme je da počnemo da pobjeđujemo

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

“Mobilizacija” u Baru, tako je Mihailo Pavićević opisao stanje u ekipi i klubu nakon dva poraza na startu Admiralbet ABA lige, a uoči subotnjeg meča protiv Borca u “Topolici” (17 časova).

Mornar je u prvom kolu izgubio od Cibone kod kuće, zatim i od Krke u gostima, uz blijeda izdanja i mnogo oscilacija u igri.

“Mobilnost je povećana na najveći mogući nivo, vrijeme je da krenemo da pobjeđujemo. Ali, ne volim ništa da obećavam, sve moramo da pokažemo na terenu. Nadam se da smo svi svjesni koliko nam je neophodna ova pobjeda i nadam se da ćemo svi uraditi maksimum da je ostvarimo”, kazao je Pavićević.

I Borac ima dva poraza (Igokea u gostima, Cedevita Olimpija kod kuće)…

“Borac je u odnosu na prošlu godinu, i kvalitetom i načinom igre, daleko na većem nivou”, naglasio je Pavićević.

Trener Mornara je više puta ponovio da njegovi igrači treniraju i dobro i vrijedno, ali da na utakmicama to ne pokazuju.

Tako smatra i Strahinja Mićović.

“Vrijeme je da dobre treninge pretočimo na utakmicu i pokažemo našu pravu igru. Borac je respektabilan rival, imao je težak raspored, ali je pokazao da može da igra na visokom nivou. Mi smo se spremali za Borac, ali najveća pažnja je na našoj igri, jer mi imamo mnogo prostora da se unaprijedimo”, kazao je Mićović.

 Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Željko Obradović respektuje “studente”: SC Derbi je odigrao dobar meč protiv Zadra

Žakelj pred Partizan: Zadovoljstvo je igrati takve utakmice