Cilj u Oslu je pobjeda

foto: fscg

Crnogorski fudbaleri spremni su za borbu do poslednjih atoma snage u Oslu.

Iako imaju problema sa sastavom tima, selektor Miodrag Radulović je najavio ofanzivnu postavku i pobjedu protiv Norveške od 20 i 45.

Očekujte ofanzivno orjentisanu Crna Goru, jer imamo takav potencijal, a i naši napadači su u dobrom momentu. Bećiraj je počeo da postiže golove golove, kako u klubu, tako i u reprezentaciji, imamo Jovetića, vraća se i Đurđević, videćemo da li će Mugoša biti spreman. Siguran sam da imamo kvalitet da zaprijetimo Norveškoj, ali za rezultat koji želimo kompletna ekipa treba da bude na vrhunskom nivou od prvog do posljednjeg minuta“, rekao je Radulović.

Planove je poremetio Sporting Hihon. Naime, Uroš Đurđević, koji nije mogao da igra protiv Gibraltara zbog kartona, odigrao je kompletan meč protiv Ovijeda, postigao je i gol, ali…

„Đurđeviću je na molbu Hihona dozvoljeno da igra jedno poluvrijeme u prvenstvu, ne želim da ulazim u razloge zašto je odigrao kompletnu utakmicu. Drago mi je što je dao gol, ali to remeti naše planove i moramo da budemo obazrivi kako da ga iskoristimo. Oporavak je veoma bitan, a po nekoj fizionomiji opravka, on bi trebalo da ima slobodan dan, a ne da igra utakmicu” naglasio je Radulović.

Uoči osme runde kvalifikacija, Holandija ima 16, Norveška 14, Turska 12, Crna Gora 11, Letonija pet, a Gibraltar je bez bodova.

Foto: FSCG

Rastali se Mijović i Slask

Crna Gora dočekuje Republiku Irsku, Vukotić: želim da igramo brzo i atraktivno