Omladinci i u drugom meču izgubili od Albanije

Foto: FSCG

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je i u drugom prijateljskom duelu sa Albanijom – 0:1.

Današnji meč na Trening kampu FSCG odlučen je u 25. minutu. Medon Beriša je izveo slobodan udarac, nakon kojeg je lopta pogodila Matiju Krivokapića i završila u mreži “sokola“.

Crna Gora je prije toga, u 11. minutu, mogla do vođstva, ali je čuvar mreže Albanije Simon Simoni odlično reagovao prilikom šuta Andreja Bajovića sa petnaestak metara.

Do kraja meča, najbolju priliku za izjednačenje propustio je Krivokapić, nakon sjajnog proigravanja od strane Ognjena Bakića. Ipak, Simoni je i ovog puta bio na visini zadatka.

“Slična utakmica kao i prethodna. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, stvorili nekoliko situacija, ali i primili autogol. Nije nas ispratio rezultat, iako nam nije ni bio primaran, ipak nije lijepo izgubiti dvije utakmice zaredom. U svakom slučaju, bilo je dobrih stvari u ovim mečevima, probali smo neke nove igrače, da vidimo da li možemo računati na njih. Ovo su bile posljednje provjere uoči kvalifikacija i u narednom periodu moramo raditi na otklanjanju nedostatka u našoj igri”, kazao je selektor Slobodan Drašković.

Foto: FSCG

KRLCG: Cetinju derbi protiv Geoservisa, sigurne pobjede Skole, Zicera, Spaca Jam 2

Povreda Dubljevića, slijedi pauza