Trener Valensija nakon incidenta u “Morači”: Želio sam da razgovaram sa sudijama, obezbjeđenje je neprimjereno reagovalo

Foto: Printscreen

Dva dana nakon utakmice u “Morači”, između Budućnost Volija i Valensije, trener španskog tima Đoan Penjaroja pričao je o incidentu na ulasku u svlačionice.

Penjaroja je poslije meča otrčao prema tunelu, na čijem su ulazu bile sudije, pa je obezbjeđenje reagovalo i spriječilo ga da dođe u kontakt sa njima.

On je bio nezadovoljan odlukom da ne dosude faul Kobsa nad Dubljevićem u posljednjem napadu, čime je Budućnost sačuvala pobjedu u 2. kolu Evrokupa 71:70.

Na pres konferenciji nakon duela nije želio da govori o tome što se događalo, a danas je za španske medije rekao da je imao namjeru samo da popriča sa arbitrima.

“Nema mnogo toga da se kaže. Jasno je da ne moram da pričam sa sudijama, ali oni su napustili teren veoma brzo, tako da sam želio da porazgovaramo, jer nismo imali priliku na parketu”, rekao je Penjaroja.

I on i klub su, takođe, naveli da je reakcija predstavnika obezbjeđenja u podgoričkoj dvorani bila neprimjerena, te da je njihovo ponašanje prema treneru Valensije bilo “loše i grubo”.

Foto: Printscreen

Popović pred Ferencvaroš: Favoriti su, imaju najbolju bekovsku liniju u Ligi šampiona

Budva spremna za vaterpolo sezonu: Spoj mladosti i iskustva