Jelenić i Nikač: Zaslužena pobjeda

Foto: Telekom 1. CFL/FSCG

Sutjeska se ne zaustavlja – Nikšićani su danas nakon preokreta savladali Rudar 2:1 i nastavili pobjednički niz u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Sutjeska je gubila od 1. minuta, ali je uspjela da preokrene nakon pogodaka Marka Vučića sa penala u 19. i Darka Nikača u 95. minutu utakmice.

“Zasluženo smo osvojili tri boda. Najbitnije je da smo ispoštovali dogovor iz svlačionice – da uđemo u meč agresivno, da svako pruži maksimum i mislim da se to na kraju isplatilo. Mislim da smo bili za nijansu bolji. Rudar je pokazao da je odlična ekipa. “, kazao je nakon utakmice napadač Nikšićana, Darko Nikač.

Sutjeska je stigla do pete uzastopne pobjede u ligi.

“U pripremi utakmice smo bili sigurni da se radi o kompaktnoj i homogenoj ekipi u bloku, koja će u tranziciji probati da nas ugrozi. Iznenadio nas je rano primljen gol. Međutim, ova ekipa ima 22 ravnopravna igrača, koji su karakterni, radni i koji ne odustaju do posljednjeg minuta. Vidjeli ste u 1. poluvremenu dosta šansi, sve iz igre, iz završnog pasa. Opet je falilo koncentracije u završnici napada, ali mislim da smo kroz odnos, koji smo imali, zaslužili pobjedu. Malo teže nego što smo očekivali, ali smo je zaslužili”, rekao je nakon meča pomoćni trener Sutjeske, Dejan Jelenić.

Trener Rudara, Zoran Govedarica bio je razočaran primljenim pogotkom u finišu susreta.

“Nadoknada je bila tri minuta, ja ne znam zašto smo igrali toliko dugo. Ne mogu da vjerujem. Žao mi je, jer je trebalo da im damo tri gola u prvom poluvremenu – dali smo jedan, Zakarija je imao šansu i Živković kada je lobovao golmana. Napraviti to protiv Sutjeske za jedno poluvrijeme nije malo. Mislim da smo danas zaslužili bod, nezasluženo smo izgubili. Mislim da smo primili gol u 96. minutu utakmice, a pokazano je tri minuta igre u nadoknadi”, rekao je Govedarica poslije susreta.

Foto: Telekom 1. CFL/FSCG

Het-trik Vlahovića, osmi gol na 11 meču Serije A

Ibra srušio Romu na “Olimpiku” VIDEO