Nedović nakon pobjede na “DG areni”: Radnička pobjeda

Foto: FSCG

Fudbaleri Budućnosti upisali su i petu vezanu pobjedu u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi – aktuelni šampioni danas su u 13. kolu na “DG areni” savladali Podgoricu 2:1.

Budućnost je do nove pobjede došla nakon preokreta. Podgorica je od 11. minuta vodila golom Matije Krivokapića, a preokret su režirali Šaleta Kordić i Miloš Raičković.

„Nismo htjeli da potenciramo neke stvari u pripremi utakmice, jer svi momci treniraju i daju sve od sebe u svakom trenutku. Igrači koji su igrali su pružili i više od 100 odsto, a Ivanović je uprkos povredi želio da igra. I sada je najbitnije da je sa njim sve u redu i da izađe iz povrede neogreban“, rekao je trener Budućnosti, Aleksandar Nedović poslije utakmice.

U narednom kolu Budućnost je domaćin Dečiću.

„Radnička pobjeda. Ali potpuno zaslužena, jer smo mogli da postignemo još neki gol, ali sam i u najavi utakmice rekao da je Podgorica kvalitetna ekipa, naročito prema naprijed. Reakcija i karakter ekipe su nakon primljenog gola bili fenomenalni i idemo dalje. Nadam se da nećemo imati povreda, a za igru – ukoliko odnos bude kao danas – ne brinem“, poručio je šef stručnog štaba “plavih”.

Foto: FSCG

Crnogorski kadeti izgubili i drugi meč od Slovenije u Ormožu

Het-trik Vlahovića, osmi gol na 11 meču Serije A