MVP meč Dragana Bjeletića

Foto: KK Primorje

Centar hercegnovskog Primorja 1945 Dragan Bjeletić odigrao je sinoć MVP meč 2. kola I A MCKL, ali će za potvrdu istog, morati da sačeka da se završi duel između SC Derbija i Danilovgrada u utorak od 20 sati, kao i da na tom meču ne bude individualnog košgeterskog šou-tajma.

Podgoričanin je vodio Primorje do prve pobjede u sezoni. U primorskom derbiju protiv Teoda (101:85) ubacio je 35 poena, pokupio devet lopti i podjelio pet asistencija, za indeks korisnosti 44.

“Velika pobjeda za nas poslije neočekivanog poraza na početku sezone od Danilovgrada. Znali smo kakav nas meč čeka protiv Teoda, koji je iskusna ekipa sa velikim rosterom, pripremili smo se dobro za njih. Zadovoljan sam svojom partijom, ali najvažnije je da tim igra dobro i pobjeđuje”, kazao je Bjeletić za Sportski.me.

Bjeletić koji će (6. decembra napuniti 29 godina), nakon četiri sezone se vratio u crnogorsku klupsku košarku.

Proteklu sezonu je proveo u ekipi Prievidze iz Slovačke, a nastupao i za slovenački Zlatorog, te Ulcinj, Ibar, Vogošću, Lovćen…

Već u uvodu sezone, preuzima ulogu lidera.

“Dobio sam poziv čelnika Primorja i mislim da sam napravio pravi potez za nastavak karijere, jer sam došao u klub koji ima velike ambicije i koji zaslužuje mjesto u vrhu crnogorske klupske košarke”, rekao je Bjeletić koji se osvrnuo i na tim Primorja 1945.

“Ekipa je dosta mlada. Miks iskustva i mladosti. Vjerujem da će ekipa kako prvenstvo bude odmicalo rasti, kroz treninge, mečeve i pokazati da ima kvalitet”.

Foto: KK Primorje 1945

Ibra srušio Romu na “Olimpiku” VIDEO

Vlahović blizu prelaska u Juventus ?