Jana zvanična voda VPSCG

FOTO: WPOLO.ME

Prirodna mineralna voda Jana novi je sponzor Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore (VPSCG), saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da će Jana biti zvanična voda Vaterpolo i plivačkog saveza narednu godinu, odnosno do novembra 2022. godine.

Predsjednik VPSCG Đuro Marić kazao je da će pored korišćenja Jane za hidraciju sportista, taj brend i finansijski podržati crnogoprsku asocijaciju kao sponzor.

“Zahvaljujemo se Jani na podršci, koja će nam itekako značiti za ono što nas čeka u ovoj godini. Pred seniorskom vaterpolo selekcijom su brojna takmičenja, Svjetsko i Evropsko prvenstvo, Svjetska liga, u pogonu će biti i tri mlade reprezentacije, a plivači uveliko učestvuju na međunarodnim šampionatima”, rekao je Marić.

On je istakao da će se truditi da opravdaju očekivanja prijatelja i da će zajedničkim snagama doći do novih velikih pobjeda i medalja.

Brend menadžerka Vedrana Vlahović kazala je da je kompaniji Jana veliko zadovoljstvo što će biti uz najtrofejniju crnogorsku reprezentaciju.

“Jana je ponosna što je službena voda Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i prvi izbor igrača reprezentacije za hidrataciju. Partnerstvo tako snažnih i poznatih brendova izvrstan je primjer saradnje i međusobne nadopune. Svi, pa tako i vrhunski sportisti, vodu moraju unositi svakodnevno da bi se nadoknadio gubitak koji nastaje fiziološkim procesima”, rekla je Vlahović.

On aje istakla da je kompaniji Jana drago što može podržati one koji svojim trudom i radom postaju najbolja verzija sebe, što pokazuju i njihovi rezultati.

“Tako postaju primjer i motivacija drugima”, kazala je Vlahović.

Foto: wpolo.me

Anđela Antunović isplivala najbolji rezultat sezone

Selektor Turske otkrio karte za Crnu Goru