Holandija “pod Goricom”, Đurđević: Ne prijetimo, ali možemo makar do boda

Foto: FSCG

Holandija nije nepobjediva – vjeruje napadač crnogorske fudbalske reprezentacije Uroš Đurđević.

“Sokoli” i “lale” će se sastati u subotu pod Goricom (20.45) – našoj selekciji je ostala samo teorija da može do baraža za Mundijal, Holanđanin imaju sve u svojim rukama u borbi za prvo mjesto i direktan plasman u Katar 2022.

“Oni su favoriti, to je normalno. Ne prijetimo nikom, ali mislim da u utakmicu treba da uđemo kao što smo odigrali prvih 45 minuta u Ajndhovenu. I , što da ne, da uradimo sve da osvojimo makar bod”, kaže napadač Uroš Đurđević.

“Holandija je jedna od najboljih selekcija u Evropi, ali mislim da smo na svim utakmicama u ovim kvalifikacijama pokazali da možemo da igramo protiv svakog. Ipak, protiv reprezentacija kakva je Holandija svaka greška se skupo plaća. Ostaju nam dva meča pred našim navijačima, gdje želimo da ostvarimo što bolji rezultat”, navodi Đurđević.

On je u martu debitovao za crnogorsku reprezentaciju.

“Odomaćio sam se – od prvog dana su me igrači i stručni štab prihvatili perfektno, tako da nije bio veliki problem da se uklopim u ovu grupu”, rekao je napadač Sportinga iz Hihona.

Na predstavljanju je obećao je da će dati za dres koji nois.

“Takav sam. Kao napadač sam uvijek gladan golova, mislim da će oni i uskoro doći, ali najbitnije su igre i dobri rezultati reprezentacije”, poručio je Đurđević i osvrnuo se na partije u klubu:

“Navikao sam na Sporting, tamo sam već četvrtu godinu. Tokom ljeta se nije realizivao transfer iz određenih razloga, ali koncentrisan sam samo na Sporting i to da probamo da uđemo u La Ligu”, istakao je rođeni Beograđanin.

Foto: FSCG

Radnjiću srebrna medalja, Mugoša izborio finale EP

Mijović: Ćera, hvala ti na sportskim i životnim lekcijama