Teodo na Cetinju, Jovanović: Očekujem reakciju tima; Jevtić: Lovćen je kvalitetan tim, ali…

Foto: ABA 2 liga

Četvrto kolo I A MCKL donosi nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva, a duel na Cetinju mogao bi biti pravi derbi.

Lovćen 1947 i Teodo ostvarili su po pobjedu u prva tri kola.

Oba tima imala su izuzetno zahtjevan raspored. Cetinjani su sigurno pod većim pritiskom jer imaju jasan cilj da budu među dva tima koja će osigurati 2. ABA ligu.

Zato u ovom meču nemaju pravo na grešku.

“Utakmica sa Teodom dolazi nam u nezgodnom trenutku poslije ne baš sjajnog rezultatskog bilansa u zadnjih nekoliko mečeva, ali i zbog situacije sa stanjem u ekipi na koje se nadovezala povreda Mugoše koji je slomio prst. Ipak pobjeda protiv Teoda je imperativ i daćemo svoj trenutni maksimum da u ovoj situaciji ostvarimo pozitivan rezultat i mirnije nastavimo nastavak takmičenja i konsolidujemo svoje redove za obaveze koje nas očekuju. Meč sa Teodom neće biti lak jer je Teodo napravio dobar tim koji moze sa svakim da igra ali ocekujem da i mi pokažemo reakciju i zabilježimo pobjedu”, poručio je trener Lovćena 1947.

Cetinjani su u prethodna tri meča izgubili prvo od Ibra i Sutjeske, a onda su slavili protiv Danilovgrada u gostima.

Teodov kvalitet ove sezone možda i najbolje pokazuje jedan poraz.

Tivćani su u prethodnom kolu ispustili da pobijede ABA ligaša, pošto su imali veliku prednost protiv SC Derbija, ali su ostali kratki u neizvjesnoj završnici.

U teškom rasporedu sa tri duela sa učesnicima regionalnog takmičenja u četiri kola, imaju trijumf protiv Podgorice, a izgubili su od Primorja.

Sada ih čeka izazov na Cetinju.

foto: Miko Đuričić

“Imali smo baš težak raspored na startu, igrali smo pored Primorja samo protiv ABA ligaša i mislim da smo odradili solidan posao. Izgubili smo od SC Derbija u posljednjim sekundama i pobijedili Podgoricu. Lovćen je kvalitetniji tim, ali vjerujem da će nakon mečeva ABA 2 lige biti i umorniji, tako da ćemo tražiti našu šansu. Liga je tek počela, treba malo vremena da vidimo kako će se sve odvijati, siguran sam da će biti izjednačeno, a naš je cilj da ostanemo u I A MCKL”, poručio je trener Dejan Jevtić.

Duel na Cetinju je u ponedjeljak od 18 sati, a u istom terminu igraju i SC Derbi i Milenijum, dok je dva sata ranije meč Ibar – Podgorica.

U nedjelju prvi susret kola igraju Primorje i Jedinstvo od 18 sati, dok će se u utorak od 19 sati sastati Sutjeska i Danilovgrad.

BONUS 3% NA SVAKU UPLATU PUTEM TERMINALA!

Šaranović: Vrhunskim sportistima dajemo status koji im pripada