Sekretarijat za kulturu i sport donirao sportsku opremu za kik boks klubove iz Podgorice

Foto: PG Biro

Pomoćnik sekretetarke za kulturu i sport Glavnog grada, Miloš Antić, danas je u multimedijalnoj Sali KIC ”Budo Tomović” uručio sportsku opremu svim kik boks klubovima sa teritorije Podgorice.

Trenerke i torbe poznate španske marke Luanvi, u vrijednosti od 4 500 eura, kao donaciju Glavnog grada primili su za svoje članove podgorički klubovi Ariston, Rad, Zabjelo, Evropa, Strugar Team i 081.

Foto: PG Biro

”Prije svega želim da vam čestitam na doprinosu opštinskom sportu i izvanrednim rezultatima koje ste ostvarili  u godini na izmaku i da vam poželim još više uspjeha u narednoj, ”, obratio se Antić prisutnim predstavnicima klubova i dodao:

”Svjesni smo da većina kik boks klubova funkcioniše u teškim uslovima i da je epidemija dodatno otežala vaš rad, pa smo odlučili da vam ovim gestom pružimo podršku i izrazimo nadu da će vam ova oprema biti od koristi i da će motivisati vaše takmičare da u njoj ostvaruju sve bolje rezultate. Ovo je samo jedan u nizu koraka koji Glavni grad preduzima da sportistima i sportskim radnicima omogući bolje uslove za rad i brušenje talenata.”

Foto: PG Biro

Predsjednik Kik boks saveza Crne Gore, Ivan Strugar, u ime klubova je izrazio zahvalnost Glavnom gradu i Sekretarijatu za kulturu i sport.

”Prijatno smo iznenađeni  inicijativom Sekretarijata za kulturu i sport, kojem želimo da se zahvalimo na pokazanoj brizi za kik boks klubove, koji zaista kubure za brojnim problemima, posebno finansijske prirode. Uvijek je velika satisfakcija kada neko pokaže da vrednuje vaš rad i sigurni smo da će saradnja na obostrano zadovoljstvo biti nastavljena i ubuduće”, kazao je proslavjeni crnogorski kik bokser.

Oprema za kik boks klubove nastavak je akcije Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada,  nakon što su svoju opremu zadužili fudbalski i karate klubovi sa teritorije Podgorice.

Radosav Spasojević MVP 4. kola

Đoković savladao Rubljova i izborio polufinale