Sportska kladionica Meridian: Pogodi par i čeka te Macbook i 600e na poklon!

Sportska kladionica Meridian obara sa nogu sa sjajnim poklonima, kako za svakog igrača imaju po nešto, bilo da ste ljubitelji kazino ponude ili ste ipak za sportsku, sigurni smo da su pokloni sjajni!

Ako ste ljubitelji sportske ponude, ovog puta imamo sjajno iznenađenje za vas!

U mjesecu Novembru savjetujemo da svoju sreću isprobate na sjajnim utakmicama koje nas očekuju, sportska kladionica Meridian je pripremila sjajnu ponudu, a osim toga i moćne kvote.

Ali, to nije sve, pored moćnih kvota koje će uz malo sreće omogućiti nevjerovatne dobitke, ovog puta vas očekuju sjajni pokloni koji dolaze sa aktuelnom promocijom Dobitan par, Macbook air na dar!

Tačnije, igrač koji na kraju mjeseca Novembra imao najviše dobitnih parova sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1.5, na poklon osvaja nevjerovatni Macbook air! Sjajna stvar je što imate mogućnost igranja na bilo šta iz sportske ponude!

Ali ni to nije sve, kao što sami pretpostavljate sportska kladionica Meridian obiluje poklonima, pa je tako i ovog puta, osim moćnog Macbook air -a koji dolazi kao poklon za prvo mjesto očekuje vas:

2-3 mjesto 100e bonusa

4-5 mjesto 50e bonus

6-10 mjesto 30e bonus

11-20 mjesto 10e bonusa

21-30 mjesto 5e bonusa

Učestvuj u moćnoj promociji Dobitan par, Macbook air na dar i osvoji sjajne dodatne poklon bonuse, a ako još uvijek niste registrovani na meridianbet.me sajtu, iskoristite sjajnu promociju za novoregistrovane igrače i kao poklon dobrodošlice očekuje vas 10e bonusa za sportsko klađenje, kao i 5e bonusa za odigravanje online kazina!

Begović ponosan na crnogorske karatiste

2.CFL: Lider siguran protiv “romantičara”, pobjeda Koma, remi u Igalu