Nedović nakon pobjede: Budućnost ima lijepu perspektivu

Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti slavili su danas na gostovanju Jezeru 2:1 u 17. kolu Telekom Prvoe crnogorske fudbalske lige.

Tim Aleksandra Nedovića odlično je odigrao 1. poluvrijeme kada su Lazar Mijović i Viktor Đukanović postigli po pogodak. Poraz Jezera ublažio je Nikola Đurković u nastavku.

„Mislim da smo odigrali fenomenalnih 45 minuta i da nam je poslije pala koncetracija kada je izašao Raičković. Jezero je u drugom dijelu bilo bolje, dalo je gol, imalo neke šanse, ali imali smo i mi dvije, tri sto odsto šanse. Doduše nisu bile iz igre izrađene kao u prvom dijelu. Najbitnije od svega da smo – nakon derbija gdje smo se iscrpili i jurili rezultat sa deset igrača – na teškom terenu osvojili tri boda“, rekao je trener Budućnosti, Aleksandar Nedović nakon utakmice.

Do kraja polusezone Budućnost će odigrati još dvije utakmice – protiv Petrovca na domaćem terenu i Rudara u gostima.

„Nadam se da ćemo sezonu da završimo sa dvije pobjede i mislim da Budućnost ima lijepu perspektivu, pogotovo sa igračima koji se vraćaju iz povreda. Želio bih da se zahvalim navijačima koji su po ovakvom vremenu prevalili toliki put i bodrili nas kao uvijek do sada“, poručio je Nedović.

Budućnost je desetkovana povredama, a danas igru u 30. minutu morao da napusti i Miloš Raičković.

„Najbitniji je trijumf, ali da smo ga platili skupo – jesmo. Sve je to jer nam non – stop igraju isti igrači, koji imaju određeni broj godina i uvijek idu do kraja. Raičković se ponaša kao pravi kapiten i vođa, ne štedi se, ne bira utakmice, daje sve od sebe i došlo je do zamora materijala, jer ga – što mi, što reprezentacija – nismo odmorili od početka sezone“, rekao je Nedović.

Foto: FK Budućnost

Cedevita Olimpija potpisala igrača sa NBA reputacijom

Mreže mirovale na “DG areni”