Minifudbal: Poznati polufinalni parovi

Foto: Minifudbal.me

SB Sabornog hrama – AKMF Stupovi i Graničar – Baćović Nikšić, parovi su polufinala Podgoričke minifudbal lige u malom fudbalu.

Baćović Nikšić je poslije izvođenja penala eliminisao Montefruit. U regularnom dijelu meča Montefruit je slavio sa golom prednosti i nadoknadio minus od jednog gola iz prvog meča. U penal seriji Nikšićani su bili srećniji i spretniji, a junak je bio golman Milan Lalić koji je odbranio dva penala.

Lovćenska vila je savladala AKMF Stupove, ali nedovoljnom razlikom da bi došla makar do penala. Cetinjani su odigrali odlično u meču sa malo šansi, ali su Stupovi zahvaljujući pobjedi od tri gola razlike u prvom meču prošli u polufinale.

Graničar je poslije boljeg izvođenja penala eliminisao Podgoricu 2014. Igrači Graničara su u regularnom dijelu meča slavili istovjetnim rezultatom kao i Podgorica u prvom meču, pa su penali odlučili polufinalistu. Junak u penal seriji je bio Željko Adžić koji je prvo odbranio penal, a zatim postigao pogodak.

SB Sabornog hrama je savladao Grbavce i u revanš meču, prikazavši bolju i konkretniju igru. Viđen je odličan, otvoren meč sa dosta šansi.

Prvi mečevi polufinala planirani za sledeći vikend.

Parovi

SB Sabornog hrama – Stupovi

Graničar – Baćović Nikšić

Rezultati i strijelci revanš mečeva četvrtfinala

Montefruit – Baćović Nikšić 5:4 (3:0) – Aleksandar Krivokapić x3, Elvir Memić, Saša Vukčević – Darko Nikolić x3, Milan Lakčević, Penalima 1:4 AKMF Stupovi – Lovćenska vila Cetinje 0:2 (0:1) – Jovan Kaluđerović, Miloš Pejaković

SB Sabornog hrama – KMF Grbavci 4:2 (0:0) – Nikola Pejović x2, Predrag Brnović, Miloš Miličković – Nemanja Mirotić, Lazar Radinović

Podgorica 2014 – Graničar 1:3 (1:1) – Mirko Klikovac – Uroš Milošević x2, Nebojša Kraljević, penalima 5:4.

Foto: Minifudbal.me

Košarkaši Sutjeske trenirali u Sarajevu FOTO

Gran Kanarija u “Morači”: Budućnost želi još jednu evro-pobjedu