Najmlađi članovi FK Dadex dominirali na turniru povodom Dana oslobođenja Podgorice

Foto: FK Dadex

Povodom Dana oslobođenja Podgorice prethodnih dana su u SC Dadex i “balonu” u Gornjoj Gorici održani turniri za najmađe u kojima je učestvovalo preko 60 ekipa.

Najbolje rezultate ostvarila je ekipa FK Dadex, koja je osvojila prvo mjestu u tri uzrasta – za generacije rođene 2010, 2012. i 2013. godine, dok je za 2012. bila treća.

Djeca ovog kluba, predvođena bivšim igračima Željkom Tomićem i Milanom Mešterom, osim što su dominirali u kolektivnom istakli su se i pojedinačno.

Za igrače rođene 2010. godine Sava Vuković je proglašen za najboljeg fudbalera turnira, dok je Pavle Caričić najbolji golman.

Kada je u pitanju godište 2011. najbolji strijelac turnira je bio Mateja Tomić.

Za 2012. godište najbolji strijelac je bio Ognjen Popović, a najbolji golman Vojislav Vuksanović.

I konačno, kada su u pitanju igrači rođeni 2013. godine najbolji strijelac je bio Daksex-ov Amar Dacić Papi, brzonogi fudbaler koji svojim talentom već izaziva veliku pažnju i interseovanje.

“Još jednom su naši majstori pokazali koliko vrijede. Svaka čast djeci, samo timski se postižu uspjesi. Iz toga će uvijek izaći neki pojedinac. Zato im poručujem da se ne opterećuju individualnim nagradama, nemoguće je biti najbolji igrač, strijelac ili golman ako nisu ekipa. Izdignite se iznad toga i samo tako se krči put ka ostvarenju snova. Vaši zagrljaji, sreća, ponašanje i izrastanje u pravog čovjeka, sportistu – vrijede više nego sve pobjede i medalje”, poručio je trener Dadex-a Žejko Tomić.

 Foto: FK Dadex

Atletiko u krizi: Četvrti poraz zaredom “kolćonerosa” u La Ligi

Fos-Solevag slavio u Madoni di Kampiljo