Savićević: Sjutra će se znati ostaje li Radulović selektor

Foto: FSCG

Predsjednik FSCG Dejan Savićević nije želio da kaže da li će Miodrag Radulović ostati selektor Crne Gore.

On je gostujući u emisiji „Fudbal fest“ kazao da ima mišljenje o tome, da će ga iznijeti na sjutrašnoj sjednici Izvršnog odbora, koji će i donijeti odluku.

Savićević je kazao da nacionalni tim nije „ni podbacio ni briljirao” u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Crna Gora je u grupi sa Holandijom, Turskom, Norveškom, Letonijom i Gibraltarom osvojila četvrto mjesto sa 12 bodova.

„Ove kvalifikacije su bile drugačije i specifičnije od ostalih, sa dva prozora po tri meča. To je za selekcije kao što je naša, sa manjim fondom igrača, hendikep, a i korona nas je ’satrla’, posebno u zadnjim mečevima. Mislio sam da će protiv Holandije i Turske biti katastrofa, nakon svega. Bilo je, standardno, i povreda. Falila nam je jedna pobjeda, ona protiv Letonije, trebalo je da pobijedimo, ali smo uzeli po bod sa Turskom i Holandijom”, kazao je Savićević i dodao:

“Mislim da smo hrabrije trebali da igramo kući, kao i protiv Norveške u gostima. Zašto to nije bilo – ne znam, ali trebalo je da probamo da pobijedimo. Drugo poluvrijeme u Oslu je bilo drugačije. Kada se sve sabere, nismo ni podbacili ni briljirali, niti sam oduševljen, niti sam razočaran. Da smo pobijedili Letoniju bio bih više nego zadovoljan, ali pored svih nedaća koje smo imali prošli smo dobro“, kazao je Savićević.

https://sportski.me/2021/12/27/kruscic-scepanovic-i-milacic-pored-losije-forme-na-domacoj-sceni-nisu-bili-uspjesni-ni-na-medunarodnim-mecevima/

Foto: FSCG

Čović još pet godina na čelu Zvezde, Vučević i zvanično u Skupštini

Anđela Antunović plivačica godine u Crnoj Gori