Budućnost izgubila od Podgorice, Nedović: Bili smo inferiorni

Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti doživjeli su prvi poraz tokom priprema za nastavak sezone – aktuelni šampion izgubio je na svom trening kampu od Podgorice 2:1.

Podgorica je povela u 18. minutu, kadaje fudbaler Budućnosti na pozajmici u timu sa “DG arene”, Marko Mrvaljević pogodio mrežu.

Drugi gol za Podgoricu postigao je Admir Adrović u 58. minutu iz penala, da bi gol za Budućnost postigao Vladimit Perišić u 81. minutu poslije asistencije Branislava Jankovića.

„Plavi“ su u posljednjih desetak minuta pokušali da izjednače, ali dvije lijepe prilike nisu bile dovoljne, pa je Podgorica zasluženo slavila na Starom aerodromu.

„Svi smo vidjeli da je kompletna ekipa bila „teška“. Izlazimo iz treće radne nedjelje, ljudi koji se bave ovim poslom znaju da je to nedjelja u kojoj je najveće opterećenje, i bilo je očigledno da smo „teški“. Uslovi za igru nisu bili idealni, što naravno ne umanjuje pobjedu Podgorice, koja je odigrala jednu takmičarsku utakmicu“, rekao je šef stručnog štaba Budućnosti, Aleksandar Nedović i dodao…

„Bili smo inferiorni, ali ako treba neke stvari da se dese bolje da se dese u ovome periodu, nego kada počne prvenstvo. Nastavljamo sa radom, bitno je da opet niko nije povrijeđen i da smo ponovo sačuvali neke igrače koji su roviti, a pridošlicama dali prostor da nakupe minute kroz pripremni period“, poručio je Aleksandar Nedović.

Budućnost će sjutra odraditi jedan trening, a naredni prijateljski meč igra u nedjelju 6. februara, protiv učesnika Premijer lige Bosne i Hercegovine – HŠK Posušje.

Foto: FK Budućnost

Budva bolja od Katara

Irak smijenio Petrovića: Niko mi ništa nije rekao…