Stefan Milošević se vratio u Budućnost

Foto: FK Budućnost

25-godišnji Stefan Milošević novi je fudbaler Budućnosti.

Otkada je otišao, i to na mala vrata, igrao je u Rudaru, Lovćenu, Komu, Iskri, iz koje je januara 2019. napravio lijep transfer u belgijski Beveren.

Postizao je i golove u Župile ligi, išao ne pozajmice u letonsku Rigu i izraelsku Kirjat Šmonu, a kada je prošlog mjeseca postao slobodan igrač, bez angažmana, odlučio je da prihvati poziv Budućnosti i da se vrati.

Ponovo će sarađivati sa trenerom Aleksandrom Nedovićem, koji mu je bio trener u Iskri.

„Debitovao sam rano za prvi tim Budućnosti i ta prva seniorska utakmica je bilo neko ostvarenje dječačkih snova“, vraća Stefan Milošević film na debi protiv Mornara 24. maja 2013. godine pod Goricom.

U dresu prvog tima Budućnosti, u sezonama 2013/14 i 2014/15 odigrao je 15 mečeva i dao jedan gol.

„Šteta što taj moj prvi boravak u klubu nije upotpunjen sa nekim od trofeja. Poslije nekoliko godina provedenih u inostranstvu povratak kući predstavlja čast i zadovoljstvo i sigurno da Budućnost ima najveće moguće ambicije, tako da je cilj jasan – odbrana titule i Kupa. Borićemo se do kraja“, poručio je 190 centimetara visoki centarfor u izjavi za sajt kluba.

On je treći novi igrač Budućnosti, nakon što su prošle sedmice stigli Ivan Novović i još jedan nekadašnji reprezentativac, Branislav Janković.

Budućnost u drugi dio sezone ulazi sa 3. pozcije, a vodeća Sutjeska ima devet bodova više.

Foto: FK Budućnost

Vuković, Rolović i Gazivoda pojačali Petrovac

Budućnost ima respektabilan roster i za ABA ligu i za Evrokup