AdmiralBet sponzor KSCG

Foto: KSCG

AdmiralBet, renomirana švajcarska multinacionalna kompanija koja se bavi privređivanjem posebnih igara na sreću, pridružuje se porodici Košarkaškog saveza Crne Gore kao generalni sponzor, počev od 2022. godine. 

U prethodnoj godini, AdmiralBet je postao generalni sponzor ABA lige, najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u ovom dijelu Evrope, koja je sada imenovana Admiral Bet ABA League. Nakon ove uspješne saradnje, zaključeno je i partnerstvo sa Košarkaškim savezom Crne Gore, čiji će generalni sponzor biti AdmiralBet u naredne četiri godine.

„AdmiralBet želi da bude dio najkvalitetnijeg sporta i velikana kakav je Košarkaški savez Crne Gore. Naša kompanija je već na ekskluzivan način dio najkvalitetnijeg sporta u regionu, kao sponzor ABA lige, pa je prirodan nastavak te priče i ova saradnja.  AdmiralBet želi najbolje, da navijačima približi i svoj brend i ponudu, ali i da uvijek bude na strani pobjednika. Nadam se da ćemo ovim korakom i ulaganjem doprinijeti velikim rezultatima”, poručio je Igor Papić, direktor AdmiralBet-a CG. 

Iz Košarkaškog saveza Crne Gore dijele zadovoljstvo povodom ove saradnje.

„Izuzetno nam je drago što smo još jednu ozbiljnu kompaniju dodali sponzorskom pulu. Nadamo se da ćemo predanim radom i dobrim rezultatima opravdati povjerenje. Admiral je kompanija koja je prepoznala kvalitet košarke na ovim prostorima, Crna Gora je poznata po košarkašima i košarkašicama i ova saradnja je potvrda toga“, kazao je generalni sekretar KSCG Darko Ivanović.

Admiral Bet je dio Novomatic Group – lidera u tehnologiji igara i jednog od najvećih svjetskih organizatora i proizvođača visokotehnološke opreme za elektronske igre. Nakon snažnog ulaska na tržište i ponude robne marke, Admiral Bet je postao najbrže rastuća kompanija u regionu, prepoznatljiva po jedinstvenoj ponudi, najboljim kvotama i širokom spektru zabave na mreži i u klubovima širom Balkana.

Foto: KSCG

Jadran i Budvanska rivijera u Zagrebu, Primorac u Kragujevcu

Kako će navijači Fiorentine dočekati Dušana? Ćutanje neće biti moguće…