Iskra "kraj Bistrice", Savović: Očekujem otvoren i težak meč

foto: FK Sutjeska

Derbi 23. kola igra se sjutra “kraj Bistrice”.

Fudbaleri Sutjeske od (14h) dočekuju Iskru. Danilovgrađani su se u zimskom prelaznom roku znatno pojačali, na startu drugog dijela savladali Rudar i Budućnost, a u prethodnom kolu izgubili od Dečića kod kuće.

“Iskra ima profil igrača od kojih se očekuje da igraju ofanzivno, u rombu u sredini sa dva špic igrača. U startu imaju veliki broj fudbalera koji direktno idu na protivnički gol. Očekujem otvorenu utakmicu i jedan težak meč. Iskra je u dosadašnjem dijelu sezone pokazala da može da savlada jače od sebe, ali mislim da smo mi u ove tri utakmice pokazali dobar nivo spreme i igre i očekujem da takav trend nastavimo”, rekao je trener Sutjeske Milija Savović,

Protiv Iskre je u prvom meču ove sezone, odigranom kraj Bistrice odličan bio Nikola Janjić. Mladi reprezentativac je tada postigao dva pogotka, kreirao preokret i Sutjeska je na kraju slavila 3:1.

“Očekuje nas veoma teška utakmica. Iskra se dobro pojačala u zimskom prelaznom roku, ima kvalitetnu ekipu. Neće nas zavarati poraz od Dečića u prethodnom kolu. Domaćini smo, potrebna su nam tri boda i ako budemo igrali kao protiv Jezera siguran sam da pobjeda neće izostati”, rekao je Janjić.

Sutjeska će zbog kartona biti slabija za Miloša Drinčića, Vladimira Jovovića i Nikolu Stijepovića.

Foto: FK Sutjeska

Budućnost gostuje Dečiću, Nedović: Idemo sa stavom, da pokažemo da smo biolji tim

Asmir Kajević rekorder Čukaričkog po broju odigranih mečeva