Policija spiječila sukob dvije grupe navijača u Tuzima

foto: fscg

Službenici policije spriječili su sukob navijača na utakmici između fudbalera Dečića i Budućnosti, na stadionu u Tuzima, saopšteno je iz Uprave policije.

Utakmica između fudbalera Dečića i Budućnosti prekinuta je zbog incidenata na tribinama u 17. minutu.

Iz policije su kazali je za sada jedna osoba privedena u službene prostorije, dok se radi na identifikaciji ostalih učesnika nereda.

“Na toj fudbalskoj utakmici u 17. minutu došlo je do sukoba dvije grupe navijača, međusobnim gađanjem plastičnim stolicama, kamenicama i drugim predmetima“, kaže se u saopštenju.

Ističe se da je brzom intervencijom policije spriječen dalji sukob, a gostujući navijači su udaljeni sa tribine i u pratnji policije napustili utakmicu.

Kako je saopšteno, za sada su se četiri osobe javile na ukazivanje ljekarske pomoći zbog povreda zadobijenih prilikom incidenta.

“Pripadnici policije, koji su obezbjeđivali fudbalsku utakmicu, su u cilju sprečavanja narušavanja javnog reda i mira, upotrijebili ručni sprej sa nadražujućim dejstvom, kao sredstvo prinude“, kazali su iz policije.

Iz policije su dodali da se preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikaciji svih učesnika tog incidenta, a o ishodu preduzetih radnji javnost će biti blagovremeno obaviještena.

foto: fscg

Marija Vuković srebrna na prvenstvu Balkana

Kubanci prvi favoriti takmičenja u Budvi