FK Jedinstvo: Pešić poslat na kućno liječenje, radi se o lakšoj povredi

Foto: FK Jedinstvo/Facebook

Fudbalski klub Jedinstvo oglasio se saopštenjem nakon današenjeg događaja na treningu u Beranama, nakon kojeg je golman Aleksa Pešić nakon duela saigračem Todorom Šekularcem, ostao da leži na terenu, nakon čega je intervenisala Hitna pomoć, a Pešić kasnije prebačen u bolnicu u Beranama.

Iz kluba je saopšteno da se radi o lakšoj povredi, te da je Pešić poslat na kućno liječenje.

Čelnici Jedinstva zahvalili su se medicinskom osoblju na brzoj reakciji i pomoći.

“Tačno je da je pred kraj treninga došlo do nesmotrenog i nenamjernog duela između igrača Šekularca i golmana Pešića, u kojoj je Aleksa Pešić zadobio udarac i lakšu povredu, zbog koje je potrebno bilo da reaguje Hitna pomoć u Beranama i blagovremeno ukaže svu potrebnu pomoć, na čemu im ovom prilikom najsrdačnije zahvaljujemo, kao i kompletnom osoblju i ljekarima beranskog urgentnog centra i bolnice, koji su vrlo brzo i efikasno djelovali i konstatovali da se za sada radi o lakšoj povredi pa je naš Aleksa poslat na kućno liječenje. Situaciju ćemo, naravno, pratiti i u Bijelom Polju i obaviti sve potrebne dodatne kontrole i pretrage. Aleksa se zahvaljuje svima na iskazanoj zabrinutosti i podršci i šalje svima veliki pozdrav”, piše u saopštenju FK Jedinstva objavljenom na Facebook-u kluba.

Jedinstvo je juče trebalo da odigra prvi meč u nastavku sezone u 2.CFL protiv Koma, ali je on odgođen zbog snijega koji je napadao u Bijelom Polju.

Džikić pred Cedevitu: To je tim sa šuterskim potencijalom, moramo kontrolisati tranziciju

Totenhem "petardom" ispratio Everton kući