Trener Iskre: Čini mi se da se ekipa malo opustila nakon pobjede nad Budućnosti

Foto: Iskra

Fudbaleri Iskre sjutra (17 h) u 24. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige dočekuju Petrovac.

Ekipa Srđana Nikića nakon poraza od Dečića i Sujteske želi da se vrati na pobjednički kolosjek i savlada direktnog konkurenta u borbi za Evropu.

“Petrovac je nezgodna ekipa. Poslije dva rezultatska neuspjeha očekujem reakciju igrača – mislim da možemo bolje nego u prethodne dvije utakmice. Čini mi se da se ekipa malo opustila poslije pobjede protiv Budućnosti, ali očekujem da igrači daju sve od sebe i mislim da će to biti dovoljno za pobjedu. U prethodna četiri kola igrali smo protiv Rudara u Pljevljima i protiv tri ekipe koje se bore za titulu. Izlazimo iz teškog rasporeda, bodovno možemo biti zadovoljni, a što se tiče igre to je polovično – prve dvije utakmice su bile dobre, druge dvije na nešto nižem nivou, ali svaka utakmica u ligi je teška i očekujem sad kad krene lakši raspored i veći bodovni saldo”, kazao je u najavi meča trener Iskre, Srđan Nikić.

Obje ekipe u ovaj susret ulaze sa istim brojem bodova – 35.

“Očekuje nas težak meč. I Petrovcu je prioritet Evropa, ali mi ćemo i na tom meču ići na pobjedu. Nadam se da nas nisu uzdrmala dva loša rezultata”, rekao je fudbaler Iskre Periša Pešukić.

Dabanović sudi meč osmine finala Lige konferencija

Otklonjena dilema? Haland izabrao novi klub